+ 45 20 78 60 29 tb@torbenbrandi.dk

Torben Brandi tilbyder

 • Kan jeg hjælpe med at give dit projekt nyt liv? Ja
 • Kan jeg hjælpe med at ide- og projektudvikle? Ja
 • Kan jeg hjælpe dig med at få et beslutningsgrundlag? Ja
 • Kan jeg samle det rigtige hold til at løfte en proces? Ja
 • Har jeg et stort netværk i byggeriet? Ja
 • Har jeg et andet netværk, der kan gavne dit projekt? Ja
 • Kan jeg rådgive om energirenovering? Ja
 • Kan du bruge mig som troubleshooter? Ja
 • Går jeg selv ind som investor? Nej
 • Kan jeg skaffe kontakt til investorer? Ja
 • Får jeg selv ideer? Ja, mange.
Dit projekt ligger i skuffen

Det har allerede påført dig omkostninger, men det er gået i stå. Ny dynamik er nødvendig for at sætte processen i gang igen. Præsenter din idé for mig. Lad os drøfte om vi sammen kan give dit projekt nyt liv med nye ideer og ny energi.
Du har en bar mark og ønsker at udvikle et projekt til stedet

I kraft af mit netværk kan jeg hjælpe dig med at finde de personer, der kan være med til at give dig det bedste grundlag for din beslutning om at gå i gang med et projekt.
Du mangler medspillere med de rigtige kompetencer

Jeg har stor erfaring i at finde de rigtige personer med de rigtige kompetencer og få dem til at spille sammen som et hold. Metoden virker også for andre typer af projekter. For eksempel hvis du har en ejendomsportefølje og ønsker en vurdering af, om den er optimal.
Du har den rigtige ide og det rigtige hold til at udføre den

Men mange andre vigtige opgaver presser sig på i hverdagen, og du nedprioriterer det nye projekt. Jeg kan gå ind og understøtte udviklingen af den nye ide, så projektet kommer i gang samtidigt med, du kan koncentrere dig om dine andre opgaver.
Du har en ejendomsportefølje

Måske er der gamle bygninger imellem, hvor der er penge at spare på energiregningen. Men kan en lavere udgift til energi betale de investeringer, der skal til? Med min erfaring inden for energirenovering, kan jeg hjælpe dig med at sætte mål op for, hvornår projektet i dine øjne er en succes. Og sammen kan vi finde de rådgivere, der kan beregne, om du når dine mål.
Jeg har ideer – og øje for at realisere dem

Du skal ikke blive overrasket, hvis jeg en dag banker på din dør og siger: ”Jeg har en ide. Vil du være med til at drøfte den?” Jeg har arbejdet med projektudvikling i mange år. Jeg har et godt øje for nye muligheder og for, hvordan nye ideer kan realiseres.
torbenbrandi erstatter ikke andre rådgivere: ingeniører, arkitekter mv.

Kontakt Torben Brandi

Mail: tb@torbenbrandi.dk
Telefon: 20 78 60 29