+ 45 20 78 60 29 tb@torbenbrandi.dk

Pressemeddelelse

Aarhus 22. september 2011 

Torben Brandi har øje for nye muligheder i byggeriet

I en tid, hvor mange i byggeriet taler om krise og begrænsninger, vil Torben Brandi Nielsen hellere se på nye ideer og muligheder for projektudvikling.

Efter fem år som projektudvikler i KPF Arkitekter, starter den tidligere rådmand i Aarhus nu sit eget firma med navnet torbenbrandi – projektudvikling for byggebranchen.

Klik på billedet for at finde pressefotos af Torben Brandi

Torben Brandi på toppen af Aarhus. Fotograferet af Helene Bagger. Klik på billedet for at komme til pressefotos af Torben Brandi

Et projekt, der lykkes, skaber glæde, udvikling og giver indtægter. Kommer et projekt ikke i mål, bliver det en omkostning og kan give en negativ stemning.

Den tidligere rådmand i Aarhus, Torben Brandi Nielsen, har efter fem år som projektchef hos KPF Arkitekter stor erfaring med at få tingene til at lykkes.

Den erfaring vil han fremover bruge i sit nystartede firma, torbenbrandi – projektudvikling til byggebranchen.

– Jeg synes det er utroligt spændende at tumle med de problemer, der kan opstå i forbindelse med projektudvikling i byggeriet og ikke mindst at finde løsningerne, siger Torben Brandi Nielsen.

– Derfor etablerer jeg mit eget firma, hvor jeg får mulighed for at gå ind og arbejde sammen med developere, bygherrer, erhvervsmæglere, arkitekter, entreprenører, ingeniører eller andre, der enten har en god ide eller måske allerede er i gang, siger Torben Brandi Nielsen.

Med sin ekspertise og sit store netværk kan Torben Brandi Nielsen tilbyde sine kommende kunder hjælp til at få sat gang i projekter, som måske ikke er kommet længere end til skrivebordsskuffen.

– Det kan også dreje sig om projekter, som er i gang, men trænger til fornyet  dynamik og energi. Et godt projekt må ikke gå i stå. Der skal hele tiden være fremdrift. Jeg kan også hjælpe med til at skabe beslutningsgrundlag for helt nye initiativer. Med mit store netværk kan jeg samtidig bidrage til at sætte de helt rigtige aktører sammen, som kan føre et projekt ud i livet, siger Torben Brandi Nielsen.

Torben Brandi Nielsen var som rådmand med ved byggeriet af blandt andet Aros, udvidelsen af Musikhuset, byggeriet af skoler, plejehjem med videre. I tiden i KPF Arkitekter blev det til utallige projekterfaringer, som nu skal udnyttes, når den tidligere rådmand får fod under eget skrivebord.

På visitkortet kommer der ud over torbenbrandi.dk også til at stå:

Det gode vi skaber, skaber os.

Kontakt for yderligere oplysninger: Torben Brandi Nielsen 20 78 60 29